Lageret sender varer som normalt

Om Hailo  

Hvad står Hailo for?

Siden grundlæggelsen i 1947 har Hailo arbejdet for at gøre arbejdet mere sikkert og lettere for håndværkere, private og fagfolk. Som en førende producent af stiger og affaldshåndtering tilbyder vi vores kunder et stort innovativt produktsortiment, der sætter nye standarder. Med trendmæssige produktinnovationer giver Hailo hele tiden markedet nyt incitament. I dag sælges Hailo produkter i over 60 lande verden over.

Vores varemærke – den røde Hailo Punkt – står for den højeste kvalitet og sikkerhed, som vores kunder kan stole på. Dette skyldes mange års erfaring, innovativ produktudvikling og kvalitetsstyring certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001: 2008.

 

Hailo Tyskland - Historien

1947 – Firmaet blev grundlagt af Rudolf Loh 
1960 – Den første forsænkede affaldsbeholder
1971 – Joachim Loh overtager selskabet 
1985 – Det første affaldssystem til montering i indbygningskøkkener 
2003 – Alle MAUT Vejbroeri Tyskland og Østrig monteres med stiger fra Hailo 
2009 – Overdragelse til Sebastian Loh – 3. Generation 
2017 – Hailo fejrer 70 års jubilæum 

STIGER OG STILLADS

Hailo stiger er for mange et synonym når man skal bruge en stige. Uovertruffen alsidighed, stabil og sikker fod, de overbeviser med deres yderst velovervejede funktionalitet og kvalitet, der overstiger alle relevante standarder.

Hailo stilladser er specielt designet til at sikker og udføre arbejdet komfortabel. Forarbejdningen,  variabilitet, sikkerhed go design, er nøgleord i alle Hailo´s stilladser.

AFFALDSSPANDE OG SKRALDESPANDE

Så forskellige som kravene i hjemmet, kontoret, lageret m.m. så forskellige er de enkelte affaldsspande / skraldespande fra Hailo. Innovative løsninger, ikke kun funktionelle og høje kvalitet, men også attraktive i design. For den højeste komfort og hygiejne.

×

Kurv