hailo.dk en 100% dansk virksomhed beliggende i Kliplev v/Aabenraa – Sønderjylland.

Om Hailo  

Siden grundlæggelsen i 1947 har Hailo arbejdet for at gøre arbejdet mere sikkert og lettere for håndværkere, private og fagfolk. Som en førende producent af stiger og affaldshåndtering tilbyder vi vores kunder et stort innovativt produktsortiment, der sætter nye standarder. Med trendmæssige produktinnovationer giver Hailo hele tiden markedet nyt incitament. I dag sælges Hailo produkter i over 60 lande verden over.

Innovationer er i Hailo-princippet – kvalitet er en tradition hos Hailo

Vores varemærke – den røde Hailo Punkt – står for den højeste kvalitet og sikkerhed, som vores kunder kan stole på. Dette skyldes mange års erfaring, innovativ produktudvikling og kvalitetsstyring certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001: 2008.

Innovative produkter – kreativ markedsføring

Som et kvalitetsmærke er vi en stærk handelspartner. Med innovativ reklame og salgsfremstød støtter vi aktivt vores detailpartnere, fordi deres succes er vores mål!

Om varemærket Hailo

DET RØDE PUNKT ER VORES MÆRKE

Det står for kvalitetsprodukter, der er med til at gøre livet og arbejdet i hjemmet mere behageligt, men også til tekniske løsninger inden for områder som affaldsorteringsløsninger til køkkenindustrien, professionelle stiger, platforme, stilladser m.m. og kommerciel affaldsteknologi. Gennem mange års knowhow og konstant bekymring for kundernes behov har Hailo formået at blive et mærke, der skaber tillid til både private og den professionelle beslutningstager. Vores konstante motivation er udviklingen af ​​innovative og gavnlige produktløsninger.

Hailo, brand manager

Stiger og foldetrin er produkter, der kræver en høj sikkerhedsstandard. Det kræver at der er tillid til  Hailo-mærket og at vores produkter lever op til de højeste standarder og godkendelser. Hailo udviklet og produceret alle stiger m.m. i 70 år med erfarne medarbejdere.

Resultatet: Detailhandlere og forbrugere giver os stor tillid og har gjort os til den absolutte markedsleder.

58% mærkebevidsthed *

Ved køb af stiger er Hailo det første valg. Mærket forbinder slutkunder og handelspartnere med kvalitet “Made in Germany”, sikkerhed og fremragende design, der understreges af et højt niveau af brand loyalitet: 94 procent genkøber *.

* Kilde: Monheim Study 2017

HAILO HOME & BUSINESS

Siden grundlæggelsen i 1947 har Hailo i generationer arbejdet på løsninger for at gøre tingene letter og sikkert for private og professionelle. Som en førende producent af stiger, affaldsspande m.m tilbyder vi vores kunder et stort innovativt produktsortiment, der sætter nye standarder. Med trendmæssige produktinnovationer giver Hailo hele tiden markedet nyt incitament. I dag sælges Hailo produkter i over 60 lande verden over.

Produktoversigt

Stiger, platforme, stilladser, skraldespand, affaldsbeholdere med stor kapacitet, affaldsseparationssystemer, affaldsspande, ildslukker, genbrugsbeholdere, affaldssække, askebægre / askebægre

HAILO TYSKLANDS HISTORIE

Idéer, der gør livet trygt, lettere og smukkere – dette har været omdrejningspunktet hos Hailo har siden sin grundlæggelsen i 1947 af Rudolf Loh. Hailo er vokset støt gennem årene, og i dag er det globalt firma, der sælger sine produkter af høj kvalitet i over 60 lande.

1947

Firma grundlagt af maskinbygger Rudolf Loh

1953

Markedslancering af den første forsænkede affaldsbeholder til monterede køkkener

1960

Markedslancering af den første aluminiumsstade til husstand

1971

Overtagelse af selskabets ledelse af Joachim Loh

1983

Markedsføring af det første strygebræt med integreret stikkontakt, kabelholder og strygejernholder

1985

Markedslancering af det første affaldssystem til montering i indbygningskøkkener

1998

Markedsføring af første affaldssystem til hjørneskab

2001

Overtagelse af Eisenwerk Sauerland, Drolshagen

2003

Alle MAUT vejbroer i Tyskland og Østrig monteres med stiger fra Hailo – første aluminium stigestillads til DIY sektoren

2007

Optagelse af Hailo-mærket i encyklopædi “tyske standarder – århundredets mærker”

2009

Overdragelse af virksomhedsledelsen fra Joachim Loh til sin søn Sebastian Loh (3. generation)

2009

Opkøb af produktionsafdeling Stiger / foldetrin fra Leifheit – Hailo overdrafer samtidig dampstrygesystemer til Leifheit

2013

Vindafdelingen lægges over i selvstændig division til Hailo Wind Systems GmbH & Co. KG (www.hailo-windsystems.com)

2017

Hailo fejrer sit 70-års jubilæum

Kvalitet

NIVEAU FOR NIVEAU MERE SIKKERHED

Stiger, platforme, stilladser m.m. er produkter, der kræver en høj sikkerhedsstandard. De skal retfærdiggøre deres tillid til Hailo-mærket i deres daglige drift.

Test og kvalitet

De anvendte materialer og komponenter testes for deres egnethed og kvalitet. For eksempel anvendes kun stemplet nitter til sikre fastgørelse af trinene. Kun efter kontinuerlige belastningstest under undertiden urealistiske vanskelige forhold i laboratoriet og i praksis frigives vores produkter til salg.

Hvirvelstrømstest

Svejsningen som dannes af en speciel aluminiumlegering udsættes for hvirvelstrømsprøvninger i en operation. Fordi kun de absolut stærk og fejlfri svejset trin kan accepteres og er med til at garantere Hailo’s produkter lever op til tryghed og sikkerhed.

Hailo med kvalitet

Kvalitetskontrol med hånden

Erfarne medarbejdere tjekker med forskellige måleinstrumenter – Sikkerhed beroliger!

Belastningskontrol

I fremstillingsprocessen udføres en automatisk 100% nitningstest på hvert trin. Fordi Hailo mærket står for produkter med en særlig lang levetid. Hver stige skal være 100% sikker fra den første klatre til den sidste brugsdags.

Optisk afsluttende inspektion

Hver stige er desuden underkastet en endelig optisk inspektion. Her undersøges stigerne grundigt efter specifikke testkriterier. Kun stiger, der består kvalitetskontrollen får lov til at bære Hailo varemærket.

ADFÆRDSKODEKS

Hailo-Werk Rudolf Loh GmbH & Co. KG og dets tilknyttede datterselskaber (herefter benævnt “selskabet”) er forpligtet til deres sociale ansvar over hele verden. Selskaberne bærer især som led i deres forretningsaktiviteter ansvar over for deres eget firma, kunder og leverandører i værdikæden og miljøet.

Hailo Code of Conduct er frivillig men anbefales til virksomheder. Ved underskrift forpligter virksomheden sig til at overholde følgende principper.

  1. Generelle principper

grundlæggende forståelse

Selskabet anerkender dets sociale og sociale ansvar og er forpligtet til at være ansvarlig i alle virksomhedens aktiviteter.

Lov og orden

Selskabet forpligter sig til at overholde alle gældende love og forskrifter samt andre gældende love i de lande, hvor den opererer, i alle forretningsforbindelser og beslutninger. Forretningspartnere er retfærdige at håndtere. Kontrakter overholdes under hensyntagen til ændringer i rammebetingelserne. Selskabet overholder gældende love, som beskytter og fremmer konkurrence, herunder gældende antitrustlove og andre konkurrenceregler.

Værdier og principper

Selskabet orienterer sine handlinger mod kristne og universelle etiske værdier og principper, især integritet, integritet, respekt for menneskelig værdighed, åbenhed og ikke-diskriminering af religion, tro, køn og etik. Selskabet afviser korruption og bestikkelse i overensstemmelse med den relevante FN-konvention (2005). Det fremmer passende gennemsigtighed, integritet og ansvarlig ledelse og kontrol i virksomheden.

  1. Principper for socialt og socialt ansvar

menneskerettigheder

Virksomheden respekterer og støtter overholdelsen af ​​internationalt anerkendte menneskerettigheder. Den respekterer især menneskerettighederne i henhold til FN’s menneskerettighedserklæring (verdenserklæring om menneskerettigheder, resolution 217 A (III) i generalforsamlingen af ​​10.12.1948).

forbud mod forskelsbehandling

Selskabet fraskriver sig enhver form for forskelsbehandling i henhold til gældende love og bestemmelser. Dette vedrører især diskrimination af medarbejdere på grundlag af race, etnisk oprindelse og køn.

Sundhed og sikkerhed

Virksomheden sikrer sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen i overensstemmelse med de nationale bestemmelser. For at forebygge ulykker og personskade giver arbejdsgiverne sikre og sunde arbejdsvilkår, der opfylder mindstekrav til lovgivningen. Virksomheden støtter løbende udvikling for at forbedre arbejdslivet.

arbejdstid

Virksomheden overholder arbejdsstandarderne for den maksimale tilladte arbejdstid og vederlag, især hvad angår lønniveauet i overensstemmelse med gældende love og forskrifter.

vederlag

Vederlag, herunder lønninger, overarbejde og frynsegoder, er mindst lig med eller højere end det beløb, der er angivet i gældende lovgivning.

chikane

Medarbejdere vil ikke blive udsat for kropslige eller andre fysiske, seksuelle, mentale eller verbale chikane eller misbrug.

Børnearbejde og tvangsarbejde

Virksomheden accepterer ikke nogen form for tvangsarbejde eller børnearbejde.

Hvis der bemærkes direkte eller indirekte forbindelse, f.eks. hos en leverandør, tvangsarbejde eller børnearbejde, skal dette rapporteres, og fejladministrationen elimineres.

Gennemsigtighed og forbruger dialog

Virksomheden anerkender forbrugernes ret til vigtig produkt- og procesinformation, der er nødvendig for en kvalificeret købsbeslutning. Hvis det er muligt, vil det definere de relevante oplysninger og gøre det tilgængeligt for offentligheden.

Corporate Citizenship

Virksomheden fremmer borgernes engagement ved at bidrage positivt til de samfund, hvor det er aktivt. Samtidig støtter den udtrykkeligt den frivillige forpligtelse fra dets ledere og medarbejdere.

miljø

Virksomheden er forpligtet til at beskytte de naturlige grundlag for livet for nuværende og kommende generationer. Virksomheden anvender miljøvenlige metoder, som den løbende forbedrer. Det overholder miljøbestemmelser og standarder vedrørende dets drift og handler ansvarligt med naturressourcer.

kommunikation

Selskabet kommunikerer åbent og konversationelt om kravene i denne adfærdskodeks og dens gennemførelse over for medarbejderne, kunderne, leverandører og lignende

Produktkategorier

https://www.hailo-home.de/de/produkte/trittleitern-stehleitern.html

KLAPSTIGER & TRAPPESTIGER

Hailo-stiger er ideelle til hurtig og nem adgang til hvor der er bruge for at nå noget i højden. Perfekt til daglig brug: state-of-the-art teknologi, ergonomi, attraktivt design og kompromisløs sikkerhed.

Hailo stiger giver sikkerhed og funktionalitet på højeste niveau. Ikke kun i materialer og i forarbejdning opfylder de de strengeste krav. Med unikke, såvel som intelligente og praktiske detaljer gør de arbejde lettere på enhver højde. Dag efter dag. Hailo: opfinder af aluminium-trappestigen.

STIGER OG STILLADS

Hailo stiger er for mange et synonym når man skal bruge en stige. Uovertruffen alsidighed, stabil og sikker fod, de overbeviser med deres yderst velovervejede funktionalitet og kvalitet, der overstiger alle relevante standarder.

Hailo stilladser er specielt designet til at sikker og udføre arbejdet komfortabel. Forarbejdningen,  variabilitet, sikkerhed go design, er nøgleord i alle Hailo´s stilladser.

AFFALDSSAPNDE OG SKRALDESPANDE

Så forskellige som kravene i hjemmet, kontoret, lageret m.m. så forskellige er de enkelte affaldsspande / skraldespande fra Hailo. Innovative løsninger, ikke kun funktionelle og høje kvalitet, men også attraktive i design. For den højeste komfort og hygiejne.

×

Kurv