Lageret sender varer som normalt

Stiger til tømreren

De perfekte stiger til en tømrer

Som tømrer er det vigtigt at man har de bedste forudsætninger når arbejdet skal udføres. En stige er derfor essentiel, når man skal arbejde i højderne. Stiger fra Hailo er af ægte tysk kvalitet og er derfor til at stole på. Der ydes yderlige 2-5 års garanti på de forskellige stiger, så du er sikker på at alt er i orden. 

Forskellige løsninger

Vi kan både tilbyde små arbejdsbukke, der er nemme at have med i varebilen og giver et stabilt afsæt. Vi har også kompakte teleskopstiger der kan give dig bedre forudsætninger for at komme højere op. De fylder samtidig heller ikke meget, når de skal ind i bilen igen, altså den perfekte løsning. 

Så uanset opgaven, så har vi den rette løsning til dig som tømrer og vi er mere end klar til at hjælpe dig og dit firma, med at finde den rigtige løsning.

  • Hailo Trappestige D60 i AluminiumHailo Trappestige D60 i Aluminium

Værd at vide inden du køber din stige

Til trods for at en stige er et “simpelt” redskab, så er der alligevel nogle overvejelser der skal gøres inden man køber en stige. Vi har her samlet nogle god råd og overvejelser der er værd at have in mente, i forbindelse med køb af stige, arbejdsbuk eller andet.

  • Hvorfor er aluminium den rigtige løsning? Aluminiumsstiger er både lette og derfor er de nemme at have med rundt på byggepladser og tage ind og ud af varebilen. Samtidig er de utrolig vejrbestandige, så du skal ikke tænke på at stille den i tørvejr hele tiden. 
  • Størstedelen af stigerne har en max belastning på 150kg. Dette giver dig også en tryghed når du skal arbejde på stigerne. Du kan derfor også have værktøjet med op stigerne, der tilligemed har skridsikre trin. Altså sikkerheden er i top!
×

Kurv