Lageret sender varer som normalt

Stiger til privaten

Hjælp til selvhjælp

I løbet af de seneste år, er DIY-projekter blevet mere og mere populære.  I takt med det, så kræver det også det rette udstyr, hvis man skal nå det perfekte resultat. Med stiger fra Hailo, er du sikker på at opnå den fornødne tyske kvalitet. Så uanset om du skal male børneværelset, pudse vinduerne, eller rydde op på de øverste hylder i værkstedet, så har vi helt sikkert den rigtige stige til dig og dit projekt. 

Hvilken stige skal jeg vælge?

Der findes faktisk mange forskellige stiger, der både kan dække forskellige og de samme behov.  En trappestige kan eksempelvis bruges til de mindre opgaver i og omkring hjemmet. De har også skridsikre trin, så du kan færdes ubesværet. 

Hvis du skal op og rense tagrenderne så kan vi anbefale en enkeltstige, da den er nemt at håndtere og fylder ikke alverden når den skal opbevares. 

Værd at vide om stiger

Når du skal købe en stige, så er det en god idé at undersøge lidt på forhånd, eller spørge profesionelle til råds. Vi har her samlet lidt gode råd, inden du køber. 

  • Det er vigtigt at din stige er sikker, så du ikke falder når du arbejder. Stigerne fra Hailo har skridsikre trin og er lavet af solidt aluminum. Ligeledes opfylder de diverse certificeringer, så du trygt kan stille dig på stigerne. 
  • Der findes som nævnt forskellige stiger, der kan dække flere behov. Som eksempel er trappestiger rigtig gode at have i husstanden, da de er nemme at folde sammen og derfor kan opbevares nemt. Yderlige kan de hjælpe dig både inde i- og uden omkring huset. Aluminiumsstiger er lette, solide og vejrbestandige, bedre bliver det ikke. Du kan sågar købe ekstra fødder til din stige, så du ikke skal bekymre dig om at slæbe skidt med indenfor. Du kan også vælge en teleskopstige, hvor vi har varianter med forskellige antal trin. De er lavet så de kan klare en masse formål og så er de meget kompakte når de er foldet sammen, du kan læse meget mere om dem her.
  • De fleste af stigerne og bukkene fra Hailo har en maks belastning på 150kg. Derfor kan du trygt tage både værktøj og materiale med op på stigen, uden at skulle bekymre dig. Stigerne er også lavet så solidt, at der ydes 2-5 års garanti på produkterne. 
×

Kurv