Lageret sender varer som normalt

Stiger til vinduespudseren

Løsninger til vinduespudseren

Som vinduespudser ved vi at man nogle gange skal arbejde i forskellige højder og på forskellige plan. Derved er det også vigtigt at du har en solid bund at stå på – derfor skal du købe stiger på Hailo.dk. Det er tysk kvalitet der har eksisteret i mere end 70 år. Vi har alle de nødvendige certificeringer og yder også 2-5 års garanti på vores stiger. 

Trappestiger

Vi har et solidt udvalg af trappestiger og det har vi fordi de oftest kan løse de fleste problemer. Vi har mange modeller der spænder bredt i højde og drøjde. De er allesammen robuste, så du ved at forudsætninger for dit arbejde er meget stabilt. 

Alle vores trappestiger er lavet af aluminium og har skidsikre trin. Selv den mindste stige kan holde til 150 kg, så selvom du har værktøj, materialer eller lignende med, så skal stigen fra Hailo nok holde. 

Overvejelse inden du køber din stige

Når du skal købe en stige, så kan det sagtens være et vigtigt redskab i dit daglige virke. Derfor skal du også være sikker på at du vælger den helt rigtige løsning. Hvis du er i tvivl, må du altid kontakte os. Her har vi samlet nogle overvejelser, der forhåbentlig hjælper dig på vej. 

  •  Vores teleskopstige har gummibeslag, så du skal ikke bekymre dig om at beskadige kundens væg, tagrende med mere, når du arbejder i højderne. 
  • Når du er på stiger fra Hailo, uanset om det er arbejdsbukke, trappestiger eller andre, så er de altid produceret med skidsikre trin, der sikrer sikkerheden for dig og dine medarbejdere. 
  • Vær på forhånd opmærksom på hvor højt du kan komme til at arbejde. Du kan fra starte lige så godt sikre dig at du kan nå det hele, fra den ønskede stige. Kontakt os endelig ved tvivlsspørgsmål. 
×

Kurv